Vin til Black Friday – det skal du gå efter!

2 nov, 2021

l

Team Jamie

Er du også lidt af en vinentusiast? Så ved du godt, hvor du skal bruge dine penge på Black Friday. Mange vinforhandlere forkæler forbrugerne med gode rabatter på gode flasker vin, og det er den perfekte anledning til at forkæle dig selv.

Rødvin til Black Friday

Rødvin nydes til mange hovedretter, men også som en lille forkælelse til at runde dagen af på. Selvom du har specificeret det til rødvin, så er det stadig et univers fyldt med smagsnuancer at udforske. Derfor er Black Friday en god anledning til smage nogle af de vine, som du måske synes er lidt for dyre normalt. Det kan være, at der er en bestemt Brunello eller Barolo, som du går og drømmer om – og mon ikke du kan finde den til en god pris på Black Friday?

Hvidvin til Black Friday

Hvidvin er manges foretrukne til forretten, men også til at nyde et lille glas af inden maden. Måske er du helt vild med Chardonnay? Jamen så er Black Friday en god anledning til at give dig selv lov til at smage en Chardonnay ud over det sædvanlige.

Portvin til Black Friday

Portvin er ikke lige så udbredt som rød- og hvidvin, men hvis du i forvejen er vinentusiast, vil du helt sikkert også elske denne form for vin. Køb portvin på Black Friday, og introducér dig selv for en hel nye verden af smage – måske du finder din nye yndlingsvin?

Bobler til Black Friday

Bobler behøver jo ikke nødvendigvis være champagne, men hvis du køber bobler på Black Friday, så er det oplagt at gå efter mousserende vin fra champagne-distriktet. Du kan helt sikkert finde nogle gode rabatter på denne dag!