Vil du lære at skate?

17 mar, 2022

l

Team Jamie

Drømmer du om at blive en superstjerne på et skateboard, så skal du uden tvivl se nærmere på de mange flip skateboards, som du kan finde på thebossshop.dk. Vælger du et skateboard fra mærket Flip, er du uden tvivl godt kørende, allerede fra start. 

 

Livet som skater, starter naturligvis med at have noget godt udstyr. Du skal have et godt board, gerne ét der ser fedt ud, men du bør også udstyre dig selv med griptape, de rigtige sko og det rigtige tøj selvfølgelig. 

 

Når du skal lære at skate, er det en god ide at starte med et bredt board. Et bredt board vil generelt føles mere stabilt under fødderne, hvilket giver dig et super godt udgangspunkt for at lære at stå på den rigtige måde. 

 

Trucks

Trucks er dem, der tillader dig at dreje på boardet. Sørg for at vælge nogle trucks, der er bredere end selve boardet.

 

Sko

Måske tænker du ikke så meget over, hvilken sko der er bedst at bruge, når du skal skate. Men ligesom med mange andre sportsgrene er et par skatersko udviklet med henblik på at skate, hvorfor de er specielt lavet til at give en optimal støtte på foden, når du skal skate. 

 

Lær at standse

Når først du har lært at få godt med fart på dit board, er det selvfølgelig altid rart at kunne stoppe igen. Du kan enten stoppe dit board, ved at lægge hele din vægt på den bagerste fod, som så langsomt vil få boardet til at stoppe. Du kan også vælge at trække foden hen langs jorden, ved siden af boardet.