Udstyr hjemmet med intelligent belysning

Smart light

3 maj, 2021

l

Team Jamie

Overvejer du at gøre belysningen i dit hjem mere smart, kan du vælge at bruge en smart wi-fi-pære. En wi-fi-pære er nem at styre, fordi du kan gøre det blot ved hjælp af en enkelt app på din telefon. Her styrer du både om lyset skal være slukket eller tændt, men du kan også styre lysstyrken, og om lyset skal have en blød eller kraftig nuance når det er tændt.

Intelligent lys i børneværelset

Med til de smarte wi-fi-pærer medfølger også en lang række fordele. Den ene er at du selv kan styre hvor kraftig lyset skal være, hvilket er rart at have i for eksempel soveværelset eller børneværelset, hvor det ofte er rart at have en dæmpet belysning. En anden fordel ved at bruge wi-fi-pærer er også at du kan se det på elregningen, hvis du sammenligner den med en almindelig elpære, hvor der er en tendens til at lyset står tændt flere timer i løbet af dagen.

Men det er ikke det hele, for ved at bruge en wi-fi-pære i soveværelset, eller i hvilket som helst andet rum, kan du selv indstille lysstyrken på dine lamper. Det vil sige at du kan indstille lyset til at tænde over en vis periode, for eksempel om morgenen. Det vil give en mere behagelig måde at vågne på, end hvis du bare tænder for det skarpe lys.

Vil du gerne have et smart hjem med mulighed for selv at styre lyset, hvad enten du er hjemme eller ej. Så tag et kik på smartery.dk, her finder du nemlig en lang række forskellige wi-fi-pærer, som kan være med til at gøre belysningen derhjemme lidt sjovere sammenlignet med en almindelig elpære.