Tips til en romantisk dateaften derhjemme

1 okt, 2021

l

Team Jamie

Stort set alle par ved, hvor vigtigt det er at blive ved med at date hinanden. Men det er nemmere sagt end gjort. Især når hverdagen er travl samt, når der kommer børn ind i billedet.

Har I begge så travlt, at det er svært at finde en hel aften, hvor I skal ud i byen? Eller er I på et stramt budget, hvor det bare ikke er muligt at tage ud? I stedet for at lade være med at tage på en date kan I vælge at planlægge en romantisk dateaften i hjemmet. Her finder du flere gode tips til en dateaften derhjemme.

Tilbered en lækker menu med tilhørende vin

At tilberede en lækker treretters menu med tilhørende vin er aldrig noget, som din partner vil sige nej til. Du kan selv lave maden, eller I kan lave maden sammen. Hvis I begge er vilde med vin, så skal det selvfølgelig også serveres til middagen. For at gøre det nemt kan du endda bare bestille vinen hjem til dig. Køb vin online her.

Hav en spilaften

Videospil er gode, men brætspil og kortspil giver dig og din partner mulighed for at finde hinanden på en helt anden måde.

Det kan være alt lige fra Bezzerwizzer til Backgammon, Kalaha eller Casino-kortspillet. En lille venlig konkurrence kan også få gnisterne til at flyve i jeres forhold.

Tag på stjernekiggeri i baghaven eller parken

At kigge på stjerner er en gratis aktivitet, der er meget romantisk. På en klar aften kan du lægge et tæppe i baghaven eller en park og putte med din partner. Dette er en sød måde, hvorpå I kan nyde den friske luft og hinandens selskab.