Tips til at organisere dit lager

28 jan, 2022

l

Team Jamie

Har du en webshop, hvor du sælger mange produkter hver dag? Eller ejer du en mindre virksomhed, hvor der er brug for at opbevare diverse ting og sager på et lager? 

Uanset hvad er det vigtigt, at du indretter dit lager på bedst mulige måde. Der findes nemlig ikke noget værre end et uorganiseret lager. Hvis dit lager ikke er organiseret, kan det rent faktisk have en negativ indflydelse på dine arbejdsgange samt din effektivitet. Derfor bør du altid prioritere et ryddeligt og organiseret lager. Her finder du tips til, hvordan du gør det.

Sådan organiserer du dit lager på bedste vis

Du kan organisere dit lager på flere måder alt efter, hvad du har brug for. Det vigtigste er, at du ender med et lager, der passer perfekt til dig og din virksomhed. Men hvis du går efter et ryddeligt lager, kan det være, at du eventuelt har brug for følgende:

  • Reoler: Reoler er perfekte til at give et godt overblik over alt det, som du har på dit lager. Her kan du også placere diverse kasser og bokse, så de ikke står og roder rundt omkring. Det maksimerer brugen af pladsen på lageret.
  • Lagerkasser: Lagerkasser kan være mange forskellige former for kasser. Det kan eksempelvis være stabelbare kasser eller brugte lagerkasser, hvis du ikke ønsker at købe disse kasser fra ny. Ved brug af lagerkasser kan du organisere dine produkter i flere kasser og placere dem på dine reoler. Du kan eventuelt lave et mærkat på kassen, så du ved, hvad den indeholder.