Ting, alle mænd drømmer om på et tidspunkt

22 okt, 2022

l

Team Jamie

Der er mange ting, de fleste mænd har til fælles. Blandt andet er der et ret tydeligt mønster af ting, som en mand på et tidspunkt i sit liv, går og drømmer om, og ønsker at realisere.

Nogle gange er det drømme, der varer ved, og som manden med stor succes bringer ud i livet. Ellers kan drømmene gå helt i sig selv. Måske prøver manden drømmen af, og finder ud af, at det alligevel ikke var, som han håbede på.

Her får du en række ting, som de fleste mænd på et tidspunkt i deres liv, har tænkt var en helt igennem genial idé. Måske kan du nikke genkendende til nogle af dem?

Åbne en bar

Det er lidt en klassiker, at manden sidder med vennerne og taler hinanden op til, at få en bar sammen.

Idéen er god, når man sidder på bar og hygger sig med sine bedste venner, men for det meste, er det ikke noget, mændene fører ud i livet.

Starte et band

Dette er i sandhed også en klassiker blandt mænd. Enten er det, når de er helt unge, at de drømmer om at starte et band sammen. Ellers er det når mændene er lidt oppe i alderen, og måske mangler et sted, hvor de kan mødes med mandevenner og bare give den gas.

Heldigvis er der mange mænd, der udlever drømmen om at være i et band på et tidspunkt i livet, og det er jo godt.

Men det varer som regel ikke meget lang tid, før de pakker trommestikkerne i flyttekassen igen. Om det er fordi, at det er for svært at spille på en acoustic gibson, eller om det er for svært at få et øvelokale – det må du forhøre en mand om.