Til dig med en sund livsstil

29 apr, 2021

l

Team Jamie

Er du på udkig efter proteinpulver, som indeholder lige præcis det det skal. Hos Musclehouse.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige varianter indenfor proteinpulver. Det er proteinpulver fra blandt andet Bodylab, BioTechUSA og Scitec Nutrition.

I en travl hverdag med arbejde og træning, er det en god ide at være opmærksom på om du får de rette mængder af protein. Proteiner er nemlig en vigtig del af en sund og varieret kost, og her kan proteinpulveret være med til at sørge for at du får de rette mængder som du har brug for.

 

Hvordan fungerer proteinpulver?

Kroppen fungerer ikke uden proteiner, og vil du gerne sikre dig i at få proteiner nok, så er proteinpulveret en rigtig god ide. Med proteinpulver er det nemt at sikre sig selv den rette mængde protein. Det eneste pulveret kræver er, at du blander det op med enten mælk, mælkeerstatning eller vand, alt afhængig af hvilken en slags proteinpulver der er tale om.

Der findes nemlig flere forskellige slags proteinpulver, valleprotein, sojaprotein og kaseinprotein. Valleprotein er den mest populære form for protein. Blandt andet fordi den i alt indeholder 9 forskellige slags aminosyrer. Er du veganer eller laktoseintolerant, så er sojaprotein helt ideelt til dig. Til sidst er der kasein protein som er den langsomme protein, da proteinet langsomt at optage bør du tage lige inden du går i seng.

Mangler du en god energikilde inden din træning, så er det en god ide at indtage protein. Du kan også vælge at tage det direkte efter, da kroppen på dette tidspunkt har lettere ved at optage proteinet.