Strikkeguide: det blødeste og letteste garn

15 jul, 2021

l

Team Jamie

Er du i tvivl om, hvad vi mener, når vi siger det blødeste og letteste garn? Det er naturligvis DROPS Kid-Silk vi refererer til! Her er der tale om en mohairgarn i den lækreste kvalitet – og i dette indlæg vil vi gøre dig klogere på, hvordan du skal håndtere det.

Hvad er DROPS Kid-Silk?

Er du fan af mohair? Så er DROPS Kid-Silk det helt rette valg! Som navnet antyder er det en blanding af mohair og silke, som sikrer en let kvalitet, som samtidig ser utroligt eksklusiv ud. Selvom der er tale om en blanding af mohair super kid og mulberry silke, som måske lyder dyrt i manges ører, så er det altså garn, som du kan få til rigtigt gode priser. En garnnøgle vejer kun ca. 25 gram, og du kan altså skabe nogle lette og fine kreationer med det.

Hvorfor skal du vælge DROPS Kid-Silk?

Endnu engang må vi blot slå ned på det elegante look og den lette kvalitet, som giver så mange unikke muligheder, når vi snakker strik. Du får et blødt og skinnende resultat med denne type garn – og hvad mere kan man ønske sig?

Når du vælger mohairgarn kombineret med silke, får du også et langt bedre og naturligere resultat, end hvis du eksempelvis vælger mohairgarn kombineret med akryl eller lignende. Som prikken over i’et er DROPS Kid-Silk produceret i Europa, og du kan derfor være sikker på kvaliteten, samt at den er Oeko-Tex certificeret.