Smarte muleposer med tryk

28 sep, 2021

l

Team Jamie

En smart mulepose med tryk kan bruges til mange forskellige ting. For eksempel til indkøb i stedet for en plastikpose, som en ekstra praktisk taske eller endda som gaveindpakning. Med andre ord, er det kun fantasien der sætter grænsen, når det handler om at bruge en mulepose.

Det samme gælder hvis du gerne vil bruge en mulepose i din markedsføring. Vælger du at trykke dit logo eller statement på en mulepose, får du pludselig en masse synlighed på dit brand og firma.

 

Skabt til at holde i lang tid

Hos Nemprint.dk har du et hav af muligheder, når det handler om at finde en mulepose der passer til dig og dit firma. Muleposerne er lavet i en god kvalitet, som betyder at poserne er tæt på at være uopslidelige. Og trænger de til en vask, handler det bare om at smide muleposen i vaskemaskinen.

 

Brug den rigtige filtype og få et miljøvenligt print

Vælger du at bestille en mulepose hos Nemprint.dk, er det vigtigt at du afleverer den rigtige filtype, hvis du skal have et godt produkt. Du vil typisk skulle aflevere en PDF, JPEG, PNG eller TIFF. Alle muleposer hos Nemprint.dk er Øko-tex 100-certificeret, hvilket betyder at muleposerne er mærket med et kvalitetsstempel, der garanterer at muleposen ikke indeholder nogen form for kemiske stoffer. Det samme gælder det blæk, Nemprint benytter i deres mange forskellige trykmaskiner.

Lyder en mulepose fra Nemprint til at være noget for dig, så klik dig ind på www.nemprint.dk, og bliv klogere på, hvordan du kan bruge en smart mulepose i din markedsføring.