Sjælland byder på masser af oplevelser

25 nov, 2021

l

Team Jamie

Er du på udkig efter oplevelser på Sjælland, kan du finde en masse blot ved at søge på nettet. Du kan være sikker på, at der er noget at vælge mellem for enhver smag. Uanset om du elsker stille aktiviteter eller aktiviteter, der får gang i adrenalinen, er der noget for dig. Her finder du et par forslag til sjove og spændende oplevelser på Sjælland.

Kom op i højden i en klatrepark i Virum

I Virum kan du få en udfordrende oplevelse på en klatrebane. Der er tre forskellige baner, som ligger i hver deres højde. Herved er der en bane for alle, der har lyst til at prøve at klatre.

Et anderledes oplevelsescenter i Holbæk

Holbæk gemmer på Oplevelsescenter Nyvang. Her kan du opleve livet og hverdagen i en andelslandsby i midten af 1900-tallet. Det er en anderledes oplevelse i og med, at du kan røre, smage, prøve, dufte og lege dig gennem historien.

Gå på opdagelse på Vikingeskibsmuseet i Roskilde 

På Vikingeskibsmuseet i Roskilde kan du opleve autentiske vikingeskibe, historisk håndværk og en naturskøn museumshavn med smukke og nordiske træbåde. Museet ligger smukt ned til Roskilde Fjord og lige ved siden af Roskilde Havn.

Besøg Arena Cirkusland i Slagelse

I Arena Cirkusland i Slagelse kan hele familien gå i cirkus en hel dag. Det er nemlig en oplevelsespark, der er fyldt med eventyr for børn og barnlige sjæle.

Prøv bodyflight i vindtunnel i Taastrup

Har du lyst til at prøve at ophæve tyngdekraften og mærke din adrenalin pumpe? Så bør du prøve bodyflight i vindtunnel i Taastrup.