Sådan vælger du den rigtige seng

13 jul, 2021

l

Team Jamie

Du bruger en tredjedel af dit liv i din seng, så det er vigtigt, at du har den helt rigtige. Den forkerte seng kan føre til ømme muskler, dårlig ryg og naturligvis mangel på søvn. En god nats søvn i en behagelig seng er både godt for dit psykiske og fysiske velbefindende. Men hvordan finder du den rigtige seng?

Vælg en seng sammen

Hvis du skal dele sengen, skal du vælge en god seng til både dig og din partner. I dag kan du endda få forskellige madrasser i hver side af sengen, så I begge ligger godt og komfortabelt.

Giv dig selv plads til at sprede dig

Hvis du har et soveværelse med en rimelig størrelse, og din partner altid optager al pladsen i sengen, så overvej at investere i en stor seng. Dette giver plads til, at du kan sprede dig mest muligt lige såvel, som din partner ikke vil forstyrre dig. Selvom du sover alene, betyder det desuden heller ikke, at du skal købe en enkeltseng.

Vælg en god seng til din ryg

Det er vigtigt, at sengen passer til dine behov. Derfor skal du vælge en seng, der er god for din ryg. Hvis du eksempelvis har mange rygsmerter, når du ligger ned, er det værd at vælge en elevationsseng. På den måde kan du justere sengen, så du kan sove i en position, der er behagelig for dig.

Madrassen skal være af høj kvalitet

Du bør aldrig købe en seng uden i det mindste at tænke på madrassen. Madrassen er nok sengens vigtigste egenskab og skal støtte samt aflaste din krop på bedste vis.