Sådan vælger du de rette havemøbler

29 apr, 2021

l

Team Jamie

Solen begynder så småt at titte frem og skinne på danskerne, så det er tid til at gøre haven klar til sommer! Græsset skal slås, terrassen skal fejes, og havemøblerne skal sættes frem. Måske har du slet ingen havemøbler. Er det ikke på tide at få nogen nye?

Hvor skal de stå?

Noget af det første, du skal tænke på, når du skal vælge havemøbler, skal være hvor i haven, du regner med, at de skal stå. Det har nemlig en stor effekt på hvordan havemøblerne skal se ud. Derudover skal du også vide, om du vil have dem stående fremme året rundt, eller om du vil pakke dem væk til efteråret. Og med det skal du overveje, om du har plads i et skur eller udhus til at de bare står der, eller om de skal kunne foldes sammen, så de ikke fylder så meget.

Hvordan skal de se ud?

Lige når det kommer til havemøbler, har det praktiske generelt stor indflydelse på møblernes udseende. Hvis du ved, at møblerne skal stå midt i haven uden noget læ eller skygge, er det måske ikke så smart med sorte havemøbler, fordi de kan blive meget varme af solen. Derudover skal du også tænke på materiale og form; vælger du møbler af flet, kan blade og små grene nemt forvilde sig ind i folderne, så det er nok ikke den mest optimale type møbel, hvis det for eksempel skal stå under et træ. Der findes heldigvis mange forskellige slags, så du kan finde noget, der passer til dig. Du kan finde mange flotte havemøbler på vidaxl.dk.

En dejlig have med dejlige møbler

Når solen endelig er her, gælder det om at nyde den. Og den bliver bedst nydt fra sin egen have i en blød og flot stol. Tænk over det praktiske, tænk over udseendet, og så bliver det nemt at vælge de rette havemøbler.