Sådan skaber du nemt en oase i din have denne sommer

23 apr, 2021

l

Team Jamie

Skal du også afholde ferie hjemme i dit eget hjem i år? Så kan det måske være en rigtig god ide at investere i noget lækkert grej, så du kan skabe dig en lækker oase til dig og din familie, som I virkelig kan nyde godt af denne sommer. Især hvis vejret bliver dejligt i år, kan det være rigtig skønt med sommerferie derhjemme. Læs med her og find ud af, hvilke ting du kan investere i for at skabe denne sommeroase i din egen have.

Sørg for både solsteder og skyggepladser

Noget af det vigtigste når man skal skabe en oase for en hel familie er, at der er nok siddepladser både i solen og i skyggen, så folk selv kan vælge, hvor de gerne vil opholde sig henne. Her kan det være en god ide at investere i en markise, som kan tages ud og ind alt efter, om det er et sol-sted eller en skyggeplads, som frister. Hvis du vil gøre det endnu nemmere for dig selv, kan du også vælge at købe en markise med montering, så du ikke selv skal bøvle med at få den sat op, og om du nu gør det rigtigt. Så er det faktisk bare at nyde sommeren.

Pynt op med farverige blomster

Når du er på ferie på et fint hotel, har du sikkert lagt mærke til, at der altid er pyntet rigtig fint og pænt op over det hele. Det kan du tage med i din egen sommeroase. Pynt op i haven med fine planter og blomster, som du bliver glad af at se på. Måske endda du får øjnene op for havearbejdet, som bestemt også er en hyggelig sommeraktivitet, hvis vejret er til det. Eller er fine statuer eller et springvand også flotte i en sommeroase.