Sådan planlægger du en hyggelig havefest for venner og familie

28 mar, 2022

l

Team Jamie

I de varme måneder findes der ikke noget bedre end at være udenfor. Vil du gerne fejre din fødselsdag i haven, eller ønsker du bare at planlægge noget sjovt for venner og familie?

Der er masser af gode grunde til at holde en havefest. Men hvis du aldrig har planlagt en havefest for venner og familie før, er det altid rart med flere gode råd. Læs med videre her og find ud af, hvordan du planlægger en hyggelig havefest.

Sørg for at du er forberedt på alle former for vind og vejr

Det er ikke til at forudsige vejret. Den danske sommer byder på både sol, regn og blæst, så det er ikke til at vide. Derfor bør du sørge for, at du er forberedt på alle former for vind og vejr.

Selvfølgelig bør du tjekke vejrudsigten i god tid og så bare håbe på, at den holder stik, hvis der er lagt op til solskin. Uanset hvad er det dog en god idé at sætte en havepavillon op. Så hvis det begynder at regne, kan alle gå indenfor i tørvejr.

Lav flere hyggehjørner og behagelige siddepladser

Til en havefest er der muligvis mange, der står op meget af tiden. Dog er det rart, hvis der er mulighed for at sidde ned og snakke med forskellige mennesker. Derfor bør du lave flere hyggehjørner og sørge for behagelige siddepladser.

Du kan gøre brug af dine havemøbler. Derudover kan du tage tæpper udenfor, sækkestole eller andre ting udenfor, som du har i dit hjem. Det er ydermere en fordel at pynte haven med belysning såsom lyskæder. Det gør bare stemningen endnu mere hyggelig.