Sådan passer du godt på dine underbukser

25 jan, 2022

l

Team Jamie

Vi elsker alle sammen at købe nyt tøj. Sjovt nok er en af ​​de vigtigste beklædningsgenstande, du køber, noget, som de fleste mennesker aldrig kommer til at se. Vi taler selvfølgelig om dit undertøj. 

Når du har købt undertøj, er det vigtigt, at du passer godt på det. Jo bedre du passer på dine underbukser, jo længere tid holder de. Herved skal du ikke hele tiden bruge penge på at købe nye underbukser. Men hvordan passer du bedst muligt på dine underbukser?

Skift dine underbukser ud regelmæssigt

Helt generelt er det en god idé for mænd at udskifte deres underbukser mindst en gang om året. Det anbefales ydermere kun at bruge dine underbukser en enkelt gang og derefter vaske dem.

Nogle mænd har en tendens til at have de samme underbukser på i dagevis. Men det er ikke en god idé. Derfor bør du både sørge for regelmæssigt at købe nye underbukser samt vaske dem efter, du har haft dem på i en dag.

Vær forsigtig, når du vasker dine underbukser

Det er bedst at vaske dine underbukser i koldt vand, da varmt vand kan slide stoffet hurtigere og få pletter til at sætte sig fast på stoffet. Du kan også bruge en pletfjerner, før du lægger underbukserne i vaskemaskinen. 

Desuden er det en fordel at vende dine underbukser på vrangen inden vask for at mindske slid. Det gør dem også renere. Når du vasker hvide underbukser, kan du tilmed bruge blegemiddel for at få dem helt fine og rene igen.