Sådan indretter du dit hjem med Hay

4 mar, 2022

l

Team Jamie

Det danske brand HAY, er uden tvivl et brand, som mange danske har taget til sig med kyshånd. Og det med god grund, for det danske brand er i høj grad i stand til, både at skabe møbler der passer perfekt ind i nutidens moderne indretning, men i høj grad også til at skabe møbler med en særdeles høj komfort. 

 

Mange forskellige slags møbler

Fællesnævneren for det danske brand, må siges at være en meget høj komfort. Men også evnen til at skabe et hav af produkter, som alle passer helt perfekt ind i den moderne nordiske indretning. 

 

Hay skaber mange forskellige produkter til hjemmet, blandt andet disse: 

 

  • Stole 
  • Tæpper
  • Lamper
  • Sofaer
  • Sofaborde
  • Spiseborde

 

Respekten for et produkt i høj kvalitet

Det der kendetegner Hay er, møbler der altid er fremstillet i en meget høj kvalitet. Det gælder uanset, om der er tale om en moderne sofa, eller om der er tale om de helt små ting i indretningen, såsom papirblokke, kopper, glas eller tallerkner. 

 

Men derudover det har brandet, også et meget stort fokus på det sociale ansvar, når det handler om selve produktionen. Det træ der bruges til møblerne, er blandt andet FSC certificeret, hvilket betyder at du med garanti kan sikre dig, at det træ dine stole er fremstillet af, ikke kommer fra ulovligt skovbrug. 

 

Vil du gerne indrette dit hjem med møbler fra Hay, som er ment til at blive nydt gennem flere generationer, og som også er lavet blandt andet med respekten for et socialt ansvar, så skal du vælge at indrette dit hjem med møbler fra Hay.