Sådan holder du hjemmet grønt uden grønne fingre

23 apr, 2021

l

Team Jamie

Der er planter i stort set ethvert hjem; store som små, lige fra bittesmå potteplanter og indendørs træer. Det er også hyggeligt med planter, men hvad gør man så, når man aldrig selv kan holde dem i live, men stadig gerne vil have den charme, planter giver ens hjem?

Når alle ens planter dør

Nogle af os har bare ikke grønne fingre. Uanset om du har en plante, der stort set ikke skal passes, virker den ikke til at trives alligevel. Men måske handler det slet ikke om hvorvidt du har grønne fingre; det kan også sagtens være fordi du har travl. Hvis du allerede har mange bolde i luften, er det med at passe plante noget, der let bliver glemt eller nedprioriteres. Hvis du allerede skal arbejde, lave mad, gøre rent og cirka 100 andre ting i løbet af dagen, bliver det ikke nemt at huske at passe planter, og slet ikke, hvis hver plante har sine egne unikke behov.

Vælg kunstige blomster

Hvad er løsningen? Det er selvfølgelig kunstige blomster! Kunstige planter kan være lige så flotte som ægte planter, men det er bare altid flotte. Der er ingen specifikke behov, der skal opfyldes, de behøver ikke at stå i solen, de skal ikke vandes; de skal bare pynte. De kan stå overalt, også i skygge og i rum uden vinduer. Det gør det nemt at have planter. Det ser stadig super charmerende, naturligt og personligt ud, som var det en plante, der var i live.

Kunstigt er også flot

Hvis du tænker på en plastikkopi af en plante, tænker du i de helt forkerte baner. Du skal forestille dig en helt almindelig og yndig plante, for det er sådan, rigtige kunstige planter ser ud; de er bare meget nemmere at holde pæne, og de vil aldrig nogensinde visne.