Sådan forbliver du stilfuld i det kølige vejr

29 okt, 2021

l

Team Jamie

Brrr. Vejret er blevet køligere, og det er på tide at have varmere tøj på, men bare rolig! Det betyder ikke, at du behøver at droppe moden, mens du gør det, fordi der findes en masse skønne måder at byde kulden velkommen med moderigtigt tøj. Mangler du derfor stilinspiration til de kolde måneder, så læs bare videre!

Tips og tricks til at se godt ud, mens du holder varmen

Hvad skal du have på, når vejret bliver køligere? Her er fem tips til at skabe flotte outfits, der kan klare kulden:

  • Lag på lag er din ven. Lag giver dit look mere dybde, så kombinér gerne en kjole med en turtleneck nedenunder, eller tag en vest udover en skjorte.
  • Prøv en skjortejakke. Det giver dit outfit et mere råt look at tilføje en skjortejakke. Leder du derfor efter tøj, du kan bruge til at tone dit outfit ned og se mere afslappet ud, har du brug for en skjortejakke.
  • Skab et matchende look. Uanset hvad du har på, giver det et stilfuldt og velovervejet udtryk at matche. Prøv gerne at gå efter én farve for et monokromt outfit.
  • Du kan fortsat gå med nederdele af alle længder, selvom temperaturen er blevet lavere. Det kræver bare at tage et par gode strømpebukser, og heldigvis findes strømpebukser i en masse spændende farver og mønstre.
  • Eksperimentér med tekstur og materialer. Når vejret bliver køligere, passer materialer som uld, imiteret pels, læder og ribbet strik lige ind. Kombinér forskellige teksturer for et stilfuldt look.

Følg din egen stil.

Når det gælder mode, er der ingen regler, så du bør derfor altid vælge at gå med det tøj, du kan lide, uanset om det følger aktuelle trends eller ej. Derfor er de fem tips ovenpå blot inspiration til, hvordan du kan holde varmen på en moderigtig måde.