Om os

Vores historie

Jamie Looks er grundlagt i København i efteråret 2017. I vores kontor i nærheden af Christiansborg Slot - med et udsigt over byens mange kobberspirer - laver vi kvalitetsbriller. Vores vision er tydelig: Æstetik med kvalitet og formål. Det er essensen af, hvordan briller skal være. Ved at anvende en proces, der er smart og ærlig, leverer vi et æstetisk produkt, skabt med et godt formål, prissat rimeligt Så simpelt er det.

Design & Funktionalitet

Vi sætter en ære i vores nordiske arv med enkelt og funktionelt design. Dog er vi ikke begrænset af dets traditionelle minimalistiske udtryk. Vi henter inspiration fra verden omkring os, gennem fortid og nutid. Vores internationale og kreative team i København udvikler briller med skarpt øje for de nyeste trends, der forankres i skarpe, klassiske former. En strøm af inspirerede dråber.

Kvalitet & Håndværk

Vi bruger de bedste materialer, som er omhyggeligt udvalgt. Håndpoleret italiensk acetat, håndlavede nitar-hængsler, belagte skruer, metal af høj kvalitet og linser af høj kvalitet. Med stort omhu er hver ramme håndlavet af dygtige håndværkere, der parerer traditionelle teknikker med præcisionsfremstilling.

Gode briller, godt formål

Vi mener, at alle har ret til at se. Næsten en milliard mennesker globalt mangler adgang til briller, hvilket hindrer deres evne til at lære og arbejde. Gennem arbejdet med specialiserede nonprofitorganisationer hjælper vi samfund med at forbedre adgangen til ordentlige øjenundersøgelser og receptpligtige briller.