Mangler I nye caféborde til caféen?

27 aug, 2021

l

Team Jamie

Er I ved at forberede jer på at gøre jeres udeområde i caféen ekstra hyggeligt? Hos Zederkof finder I blandt andet møbler og inventar til caféer, restauranter og events. Se det flotte udvalg af caféborde her.

Skab den rette stemning

Der er ingen tvivl om, at når man træder ind på en café, som man ikke tidligere har besøgt, så er det første, man lægger mærke til, indretningen og udsmykningen, der sørger for en helt særlig atmosfære og stemning. Derfor er det vigtigt, at I nøje overvejer, hvordan jeres café eller restaurant skal se ud. Der kan skabes en hyggelig stemning på mange måder med stearinlys, hyggelige lyskæder, lokale fotografier eller måske unikt tapet på væggene, men møblerne i sig selv kan også biddrage til caféen stil. Ikke nok med at et cafébord skal fungere praktisk, som jo er det primære formål, så må det også gerne være pænt at se på. Hos Zederkof har de caféborde til enhver stil og smag. 

Unikke caféborde

Er I i tvivl om, hvilke caféborde, I skal vælge? Når I besøger zederkof.dk, finder I alt det, I har brug for at møbler og inventar til caféen, herunder caféborde. Har I allerede enten en bordplade eller et understel, har I mulighed for at købe det særskilt, og hvis I finder et understel eller en bordplade, kan I sammensætte det, som I har lyst til og dermed får I helt unikke borde. Selvfølgelig kan I også få hele pakken samlet, når I ser udvalget af komplette caféborde. Der er både runde og rektangulære borde i forskellige størrelser, så der er plads til, at alle kan hygge sig og nyde jeres café.