Mangler du salt- og peberkværne til spisebordet?

21 jun, 2021

l

Team Jamie

Mad

Er du på udkig efter et salt- og pebersæt, som både skal være praktisk men også passe flot ind i indretningen? Hos Rikki Tikki Shop har de Bitz salt og peber, og du kan finde et sæt i din yndlingsfarve, så det passer perfekt ind i dit hjem.

Pænt og praktisk

Når vi laver mad, skal der ofte salt og peber til de fleste retter for at give smag, men det er ikke altid, vi lige rammer helt plet i forhold til mængden. Når maden kommer på bordet, og vi smager på det, trænger det nogle gange til lidt ekstra salt og peber. Her er det rart at have det inden for rækkevidde, så ingen ved bordet skal rejse sig og forstyrre midt i maden. Når salt- og peberkværn skal stå på spisebordet, må det for mange gerne være et pænt sæt, og det kan være en udfordring at finde lige præcis det sæt, der både er praktisk og fungerer, som det skal, og som passer til stilen i dit hjem. Lige præcis det kan du få med salt- og peberkværn fra Bitz. 

Kvalitetsbrand

Der er stor chance for, at du allerede har hørt om Bitz. Brandet Bitz, der kommer af manden bag, Christian Bitz, er efterhånden at finde i de fleste isenkræmmere og diverse boligforretninger. Du finder alt fra tallerkener, kopper og glas til mælkekander, bestik og fade. Og så er der de forskellige salt- og peberkværne. Kværnene er i blankglaseret stentøj, og så har de en top i egetræ. Hos rikkitikkishop.dk kan du både købe dem enkeltvis eller i sæt, og så er der flere farver at vælge mellem. Passer mørkblå, grøn eller amber ind i dit hjem?