Mangler du nye strikkeopskrifter?

29 jun, 2021

l

Team Jamie

Er du helt vild med at finde strikkepindene frem, så snart situationen tillader det? Om du er den store strikkeconnaisseur eller nybegynder, så kan det være rart at få ny inspiration. Hos Englegarn kan du finde mange spændende strikkeopskrifter.

En hjælp på vejen

Særligt inden for de sidste år er strikning blusset op igen. Det vil sige, at det efterhånden både er unge som ældre, der finder strikkepindene frem, så snart muligheden er der. Om det er på bus- eller bilturen, på ferien ved poolen, foran fjernsynet eller bare afslapning med strikning ene og alene. Nogle er nødt til at koncentrere sig og at fokusere på strikning, når pindene er i gang, mens andre formår at multitærske ved at gøre flere ting på samme tid – især de øvede. Har du favoritopskrifter, du følger, eller er du helt på bar bund i forhold til, hvor du skal starte? Måske har du nogle opskrifter, der sidder i fingrene, så det ikke er nødvendigt med en opskrift, men ofte kan det være en god idé med en rettesnor, hvis der skulle ske fejl eller tvivl, når du først er i gang.

Inspiration for alle

Når du er den helt store strikker i familien, er der nogle gange tendens til, at familien efterspørger nye sokker, huer eller strikketrøjer. For at få inspiration er det oplagt med nye strikkeopskrifter, og dem kan du finde et væld af hos Englegarn. Når du besøger deres hjemmeside, finder du både opskrifter til nybegyndere, øvede og de avancerede strikkere. Lyder det som noget for dig? Klik ind og gå på opdagelse i den store strikkeverden!