Luk dine poser med elastikker af høj kvalitet

15 sep, 2021

l

Team Jamie

Til enhver husholdning er det svært at komme udenom de smarte elastikker, og hos HC Emballage finder du et stort udvalg af elastikker til ethvert formål. Elastikker er også kendt som gummibånd, og bruges næsten dagligt, når der er brug for at opbevare forskellige ting.

Hos HC Emballage finder du et stort udvalg af elastikker i høj kvalitet. Den danske virksomhed har gennem de sidste 50 år, beskæftiget sig med at importere de uundværlige elastikker, som du kender dem fra enhver dansk husholdning.

Forskellige størrelse på elastikker

Vælger du at købe dine elastikker hos HC Emballage, er der flere forskellige størrelser du kan vælge imellem. Har du brug for en elastik i en anden størrelse end dem du finder online, er der mulighed for at bestille en elastik i en specialstørrelse.

HC Emballage blev grundlagt helt tilbage i 1923 i Silkeborg. Når det er tid til et generationsskifte, er det altid tidligere medarbejdere med kendskab til den store virksomhed, der får lov til at overtage.

Når du besøger den danske virksomhed, bliver du mødt af et stort udvalg af elastikker, ligesom du også bliver mødt af et altid hjælpsomt personale. Leder du til og med efter farvede gummibånd, så finder du også dem i det store udvalg. Blandt andet elastikker i farverne rød, gul, grøn, blå, violet, sort og hvid. Og skal du bruge en anden størrelse end den du finder online, så er du altid velkommen til at kontakte virksomheden for at høre nærmere omkring dine ønsker.