Kom mundtørhed til livs

29 sep, 2021

l

Team Jamie

Døjer du med mundtørhed? Faktisk er der mange, der oplever det enten fast eller fra tid til anden, men heldigvis findes der flere midler, der effektivt kan hjælpe dig. Se de forskellige muligheder hos MundFrisk.dk.

Midler, der kan hjælpe

Hos MundFrisk.dk er de eksperter, når det kommer til mundhygiejne. På webshoppen finder du alt fra mellemrumsbørster, bideskinner og midler mod dårlig ånde til mundskyl, proteser og midler mod mundtørhed. Har du problemer med sidstnævnte, kan der være flere grunde til det. Har du været stresset i en periode? Er du gravid? Er du særlig trist for tiden? Eller får du måske medicin? Grundene er mange, men uanset hvad så er det en ubehagelig følelse. Netop derfor har MundFrisk.dk et stort udvalg af midler mod mundtørhed. Prøv eksempelvis mundskyl, der renser munden, en særlig tandpasta, en slags medicinsk tyggegummi, som kan påvirke spytkirtlerne, mundspray, som er nem at have med på farten, eller pastiller, som hurtigt kan stimulere produktionen af spyt i munden. De forskellige midler fås i forskellige udgaver, eksempelvis med forskellige smagsvarianter, så klik ind og se, om der er et middel, der kan være en løsning mod din mundtørhed. 

Symptomer på nedsat spytproduktion

Ved nedsat spytproduktion er der flere symptomer. Oplever du tørhed i munden, og føles dit spyt tykkere end normalt? Har du dårlig ånde, og føles overfladen på din tunge ru? Har du svært ved at tygge og sluge mad? Spyt er vigtig for at opretholde en god hygiejne i munden, så det er med at gøre noget ved det, når det opstår. Prøv de forskellige midler, som du finder hos MundFrisk.dk.