Kender du den populære Flowerpot-lampe?

17 maj, 2021

l

Team Jamie

Er du interesseret i indretning, interiør og møbler, kender du helt sikkert til den populære Flowerpot lampe. Den er designet af Verner Panton og fås i forskellige størrelser og stort set alle regnbuens farver. Find din nye Flowerpot-lampe hos elbutikken.dk.

En klassiker

Der er ingen tvivl om, at når der er snak om Flowerpot-lamper, så er det en kvalitetslampe, der aldrig går af mode. Det er nemlig en klassiker, der blev designet tilbage i 1968 af den kendte designer Verner Panton. Han var dansk designer og kendt som en af de mest markante i Europa i 1960erne. Han designet alt fra møbler og belysning til rumdesign, og han eksperimenterede i alverdens muligheder, nemlig forskellige materialer, farver og produktionsmetoder. En af de ting, der kom ud af det, er den populære Flowerpot-lampe, som den dag i dag atter er blomstret op og er at finde i mange danske hjem. Lampen er i et enkelt design, som passer ind i ethvert moderne hjem. 

Alle regnbuens farver

Når du kigger på Flowerpot-lampen, ser du runde former. Designet består af to modsatrettede halvkugler, hvoraf den øverste er dobbelt så stor som den nederste kugle, der dækker pæren, hvilket resulterer i, at den giver et lys, som du ikke bliver blændet af. Flowerpot-lampen fås både som pendler og bordlampe hos elbutikken.dk, og du finder næsten alle regnbuens farver, så det er bare at tage et kig på de mange muligheder og finde lige præcis den, der passer ind i dit hjem. Flowerpot-lampen går aldrig af mode, så du bliver uden tvivl glad for den i mange år frem.