Kender du de rene og friske parfumer fra Clean?

17 maj, 2021

l

Team Jamie

Har du sat dig for at finde en ny parfume? Måske har du haft den samme i mange år og trænger nu til en ny duft? Du bør uden tvivl besøge hairoutlet.dk, hvor du kan finde Clean parfumer, der både er friske og sundere end andre parfumer.

Naturlige dufte

Kender du de populære Clean-parfumer? Faktisk har de været til siden 2003, hvor grundlæggeren bag eksperimenterede med forskellige dufte. Hun syntes nemlig, at der ikke var ordentlige rene og friske parfumer på markedet, og netop derfor at Clean-parfumerne blot inspireret af noget så enkelt som sæbe. De oser af renhed og sæbe og har altså ikke stærke dufte, som er helt tydelige i luften, når du går forbi andre på gaden. Når du besøger HairOutlet, finder du et stort sortiment af de forskellige Clean-parfumer, der blandt andet kaldes Fresh Laundry, Clean Rain, Clean Blossom, Clean Warm Cotton og Clean Fresh Lines. På trods af den enkle inspiration fra sæbe, findes der altså forskellige dufte, som hver især er unikke. 

Fri for parabener

Ikke bare duftene er unikke. Det helt særlige for Clean-parfumer er nemlig, at det er en parfumeserie, som er fri for parabener, hvilket understreger navnet Clean. Derudover er der ingen sulfater eller kunstige stoffer at finde deri, og så er de fri for mineralske olier og animalske ingredienser. Som om det ikke var nok, er Clean-parfumerne ikke testet på dyr. Der er altså adskillige fordele ved Clean-parfumer, og du kan se et bredt udvalg hos HairOutlet.