Indret dit hjem med en hyggelig og anderledes LED-belysning

30 sep, 2021

l

Team Jamie

LED-strips er den seneste trend, når det kommer til belysning indendørs i de danske hjem. Med en LED-strip kan du nemlig få belysning alle de steder, du måske ikke troede var muligt.

Der er rigtig mange fordele ved at vælge LED strips som belysning nogle steder i dit hjem. Ikke nok med at de er nemme at sætte op og kan bruges et hav af steder, så sørger de også for en hyggelig og anderledes LED-belysning.

Her kan du montere LED-strips

LED-strips kan monteres stort set overalt, du har brug for det. Så længe der er nok plads i bredden, er der plads til en LED strip. Der er derfor næsten ikke nogen begrænsninger. Dette er perfekt for dig, der ønsker belysning i et område, hvor der ikke er plads til en almindelig fatning.

Du kan derfor for eksempel placere LED strips på undersiden af en trappe, på kantlisten langt gulvet eller loftet, på indersiden af overskabene i dit køkken eller helt andre steder.

Det er desuden også muligt at købe LED-strips i RGB. Med sådanne LED-strips kan du skifte farve på dem, hvilket giver dig en festlig og farvestrålende form for belysning.

Sådan monterer du LED-strips

Vælger du at indrette dit hjem med LED-strips, kan du sætte dem op på flere måder. Du kan enten vælge at klæbe dem direkte op på overfladen eller montere dem i særlige LED-skinner. Du vælger helt selv, om du ønsker at montere dem på den ene eller den anden måde.