Hvad er fordelene ved at bruge en online psykolog?

27 aug, 2021

l

Team Jamie

Der kommer et tidspunkt i alles liv, hvor de har brug for nogen at tale med, der ikke er en ven eller et familiemedlem. At have en til rådighed, som kan hjælpe med at forstå og behandle ens tanker og følelser samt give lidt vejledning, hvis det er nødvendigt, er virkelig værdifuldt. Vi har alle brug for en, der er villig til aktivt at lytte til os uden at dømme.

Det er her, at en psykolog kommer ind i billedet. Når du tænker på en psykolog, tænker du sikkert på et kontor, hvor du ligger ned på en briks. Men sådan behøver det ikke at være. I dag kan du rent faktisk snakke med en psykolog, mens du sidder hjemme hos dig selv. Du kan nemlig vælge at snakke med en online-psykolog. Men hvad er fordelene ved dette?

Tilgængelighed

En af de væsentlige fordele ved en online psykolog er, at det er tilgængeligt for alle. Hvis du ikke har en psykolog i nærheden af din bopæl, har svært ved at komme ud ad døren eller lignende, er det en stor fordel for dig med en online psykolog.

Bekvemmelighed

At få hjælp fra en online psykolog er gavnligt for både psykologen samt for dig som patienten. Det reducerer effektivt stresset ved at planlægge aftaler med en psykolog, og du skal ikke fragte dig selv fra et sted til et andet. På den måde kan du klare din session når som helst og hvor som helst.

Ærlighed

For nogle er det nemmere at være ærlig og åbne op, når de snakker med en online psykolog. Hvis du har en tendens til at være genert, kan det også hjælpe, at du ikke sidder fysisk overfor en psykolog.