Hvad er en blomsteranledning?

31 mar, 2021

l

Team Jamie

Det burde være det mest simple i hele verden – det der med at give blomster. Men sagen er bare den, at vi har en tendens til at glemme det.

Måske har du prøvet det der med at ankomme til en middag, og du kan se, hvordan de andre gæster har haft en buket med til værtinden, imens du selv står tilbage og tænker “hvordan i alverden kunne jeg glemme det”. Eller hvad med den der buket fra din gamle veninde, som du modtog på din fødselsdag. Og du blev slet ikke glad for den, fordi du med det samme begyndte at pine dig selv med tanken om, at du da vidst ikke sendte blomster på hendes fødselsdag.

Men du bør ikke have dårlig samvittighed over at glemme blomsterne på en speciel dag. Det gode ved blomster er nemlig, at der er en anledning hver dag!

Fødselsdage, jubilæer, Mors Dag, helligdage, mindedage eller bryllupsdage. Ingen tvivl om, at en buket blomster vil skabe glæde på disse dage. Men skaber en buket blomster ikke endnu mere glæde på en hvilken som helst anden dag?

Forestil dig, at du kommer hjem efter en lang dag på job. Det er mandag, det regner, og du er allerede træt af udsigterne til at spise rugbrød med leverpostej til aftensmad. Med andre ord kan det altså næsten ikke blive en mindre luksuriøs dag. Men tænk hvis der stod en buket blomster på dørtrinnet.

En buket blomster uden noget andet formål end at sende en kærlig tanke. En “bare-fordi-buket”. Pludselig kom der farve, duft og glæde på dagen, og mandagen blev pludselig en helt anden.

Kender du en, der skal have en mandagsbuket? Så find den her.