Har du styr på mulden til dit højbed?

20 jun, 2021

l

Team Jamie

Er du klar og parat til at til at anlægge et ny bed eller måske friske haven op med flere bed? Til det har du brug for højbedsmuld, og hvis du besøger haveglad.dk, finder du et udvalg af flere produkter, der alle giver mening for et sundt bed, der klæder haven.

Pas godt på dit bed

Trænger din have til nyt liv, flotte farver eller måske drømmer du om at dyrke dine egne urter og grøntsager? I så fald er det uden tvivl et eller flere højbed, du bør anlægge i haven. Men hvorfor lige et højbed? Først og fremmest kan de laves i flere størrelser, hvilket betyder, at uanset om du har en altan, en mindre terrasse eller måske er beriget med en stor terrasse med have, så kan du anlægge et højbed. Så længe solen kigger forbi højbedet og giver masser af sol og varme, så kan dine blomster, urter og grøntsager leve livet og blomstre der ud af. For at give beplantningen de bedste forudsætninger skal du have det bedste højbedsmuld, og hos haveglad.dk kan du finde et udvalg, der blandt andet indeholder producenter som Holmebo Højbedsmuld, GreenBio-produkter og Farmergødning.

Kvalitetsmuld

Har du allerede eller flere højbede, kender du måske allerede alt til pasning og vedligeholdelse af dine planter, blomster, grøntsager og urter, eller måske kan du have brug for gode råd. Uanset om du planlægger et nyt højbed eller allerede har et, så er det vigtigt med god kvalitetsmuld. Hos haveglad.dk kan du opnå fordelagtige besparelser ved køb af større mængder, og de leverer lige til haven, så du selv slipper for besværet og eventuelt spild uden for højbedet. Dét er god service!