Har du problemer med åreknuder?

21 jun, 2021

l

Team Jamie

Har du problemer med åreknuder? Faktisk er det omkring 25 procent af mænd og kvinder, der får åreknuder. De findes i forskellige grader og faser, og det er vigtigt at behandle dem, så de ikke udvikler sig til skinnebenssår. 

Blandt de bedste behandlingsklinikker

Er du en af de uheldige, der har problemer med åreknuder? Åreknuder kan være arveligt og stå svært til, men det betyder ikke, at det ikke kan behandles. Man kan have åreknuder eller blodkarudvidelser i forskellige grader, og de kan både genere dig – måske fordi de gør ondt, på grund af deres udseende eller af andre ubehag, der kan medfølge. Heldigvis findes der behandling for åreknuder, og det kan du få ved Åreknudeklinikkerne Varix, der ligger i Næstved på Sjælland og i Risskov i Jylland. Faktisk er Åreknudeklinikkerne Danmarks største center for behandling af åreknuder, og ikke nok med det, så er de blandt nogle af de førende på internationalt niveau i forhold til forskning inden for området.

Behandler alle slags åreknuder

Det kan lyde uoverskueligt at gå i gang med en åreknudebehandling, men Åreknudeklinikkerne klarer behandling af vanskelige åreknuder, som eksempelvis kommer igen efter tidligere operationer, ligesom de behandler åreknuder, der udgår fra knæhasen – altså kan du komme til dem med alle slags åreknuder, og det er ganske gratis, så snart du har henvisning fra egen læge, region eller forsikringsselskab. Når der tales om åreknudesygdommen, er der syv faser, der spænder lige fra fase 0, der er ingenting til fase fem og seks, hvor åreknuderne er gået hen og blevet til skinnebenssår. Åreknuder kan udvikle sig alvorligt, så kontakt Åreknudeklinikkerne og få hjælp til dine åreknuder.