Har du overvejet at få en bil fra Tyskland?

3 okt, 2023

l

Team Jamie

Kunne du godt tænke dig at vide mere om import af bil fra Tyskland? Det er måske fordi, at du gerne vil køre rundt i en bil, der er købt i Tyskland. Det kan du sagtens komme til, da du eksempelvis kan vælge at lease en importeret bil fra Tyskland hos et leasingfirma med ekspertise inden for dette område.

Hvorfor vælge en importeret brugt bil fra Tyskland?

Hvis du gerne vil have fat i en brugt bil, så er det tyske brugtbilsmarked meget større end det danske. Det betyder, at du har en større chance for at finde din drømmebil i Tyskland end i Danmark. 

Da der er så mange biler at vælge mellem, kan du ydermere være mere krævende i forhold til, hvilken farve bilen skal have samt hvilket ekstra udstyr, du ønsker. Sidst men ikke mindst kan du typisk finde en bil til en fornuftig pris i Tyskland. Dette gælder specielt, hvis du er på udkig efter en elbil.

Det er kun tilladt at importere brugte biler fra Tyskland

Hvis du gerne vil have en bil fra Tyskland, skal du være opmærksom på, at der er tale om en brugt bil. Det er nemlig ikke tilladt at importere nye biler fra vores naboland. En brugt bil defineres som en bil, der har kørt minimum 6.000 kilometer. 

Derudover skal bilen være registeret for mindst seks måneder siden første gang, den blev registreret. Når der er tale om en brugt bil fra Tyskland, skal du kun betale moms i Tyskland og ikke også i Danmark.