Har du ondt i nakke, led eller muskler?

28 okt, 2021

l

Team Jamie

Nogle mennesker er stærkt plaget af ondt i nakke, ryg eller andre steder i kroppen, hvilket giver god anledning til at kontakte en kiropraktor i Aarhus. Hos kiropraktor Christine Pontoppidan, kan du gennem et skræddersyet forløb få den rette behandling af dine smerter. En behandling hos Christine Pontoppidan består blandt andet i en grundig undersøgelse af patienten samt information. Derefter en diagnosticering af smerterne, hvorefter selve behandlingen sker ved hjælp af forskellige øvelser og genoptræning.

Få hjælp af en autoriseret behandler

Christine Pontoppidan er uddannet i USA på Palmer College of Chiropractic i 1989, hvilket betyder at hun har mere end 29 års erfaring indenfor faget. Med et fokus på hver enkelt patient, laver Christine en individuel behandlingsplan, hvilket både omfatter kiropraktik, fysioterapi samt anden relevant behandling. Eventuelt også en videre udredning hos andre sundhedsfaglige behandlere.

På den fysiske klinik som du finder i Århus, er der mulighed for at booke en tid online via hjemmesiden. Det er også muligt at ringe direkte til klinikken på tlf. 86 13 22 23, hvis du har brug for en tid.

Bor du i eller i nærheden af Århus, og har du på samme tid brug for at blive behandlet af en uddannet kiropraktor, som har stor erfaring indenfor faget. Så bør du tage kontakt til kiropraktor Christine Pontoppidan, for at få en nøje tilrettelagt plan og behandling af dine smerter. Det gælder uanset om det drejer sig om rygsmerter, kroniske skader, akutte opståede skader, eller nedsat funktion i muskel- eller skeletalsystemet.