Gør klar til sommerens strabadser

23 apr, 2021

l

Team Jamie

Sommeren er snart over os, og alle ved hvad det betyder. Det er tid til at hygge sig ved vandet og lade som om, at man er turister i sydens paradis. Det kan dog også være, at man ikke har brug for at tage til vandet, men i stedet lader vandet komme til én. Du har gættet rigtigt, mange danskere er begyndt at have pools i deres hjem og have. Med det danske klima kræver en pool noget arbejde, hvis man ikke ved hvordan det skal gribes an. Denne artikel er netop til dig, der har brug for et lille råd til hvordan man gør sin pool klar til sommeren.

Covers til sommermånederne

Poolcovers til sommeren er en essentiel ting, til din pool. Man kan få forskellige covers til poolen alt efter, hvilken årstid man er i. Hvis man køber sig et vintercover handler det om at holde al form for blade, sne og andet materiale, der ikke hører til i en pool. Derimod, hvis man køber et sommercover, så er det for at holde varmen inde i poolen. Det danske være kan være lidt varierende, så et sommercover gør det let at holde poolen på den rigtige temperatur.

Diverse pooltilbehør

Siden vejret er meget varierende, og ens sommercover kommer nok til at skulle flyttes af og på, et par gange. Det er nok derfor godt at få anskaffet sig en poolcover-opruller. Dette tilbehør gør det let og enkelt for dig at få pakket et poolcover sammen, når poolen skal bruges på de varme dage. Hvis man har lyst til et specielt poolcover kan man også få kuppelcovers, der er super flotte og giver lidt et ekstra pift til din pool, når den er for kold til at blive brugt, eller vejret er dårligt.