Gode råd til indretning af et værelse til en teenagedreng

31 jul, 2022

l

Team Jamie

Skal du i gang med at indrette et værelse til din teenagedreng, så kan det sagtens være, at du er på bar bund i forhold til, hvor du skal starte. Selvfølgelig kan din dreng altid hjælpe, og du skal naturligvis spørge ham til råds. 

Dog er der stadigvæk flere praktiske overvejelser, der bør tages i betragtning, når det kommer til indretningen. Og det vil helt sikket være ting, som din dreng ikke tænker over. Læs med videre og få gode råd til indretningen af din teenagedrengs værelse.

Tips til indretningen af din teenagedrengs værelse

 

  • Sørg for at der er nok opbevaringsplads

 

De fleste teenagedrenge er kendt for at rode. Du vil nok aldrig kunne stoppe din dreng fra at rode. Men du kan gøre det nemmere for ham at rydde op. Derfor bør du sørge for, at der er nok opbevaringsplads på værelset. Det er vigtigt med dette, så han kan holde styr på sit tøj og sine ting.

 

  • Indret værelset med fokus på flere funktioner

 

I og med at han højst sandsynligt vil bruge en masse tid på sit værelse, er det en fordel, hvis han kan lave andet end blot at sove på værelset. Du kan eksempelvis indrette værelset på en måde, så der er et hjørne til at se fjernsyn, spille computer eller spille hans favoritkrigsspil såsom Warhammer Age of Sigmar. Det kommer helt an på, hvad han godt kan lide at lave.

 

  • Vælg møbler i en god kvalitet

 

Sidst men ikke mindst bør du sammen med din dreng vælge stilrene møbler i en god kvalitet. Herved kan møblerne holde i flere år, så de ikke skal udskiftes lige med det samme.