Gode råd til at opbygge den perfekte garderobe

29 okt, 2021

l

Team Jamie

Føler du hele tiden, at du ikke har noget at tage på, eller mangler du konstant et eller andet for at sammensætte det perfekte outfit? Så er det værd at kigge din garderobe efter i sømmene og se, hvad du kan gøre ved det.

Der er nemlig intet bedre end at have den helt perfekte garderobe, så du aldrig behøver at være i en tøjkrise igen. Her finder du nogle af de ting, som du altid bør have i dit klædeskab.

Et par jeans eller to

Først og fremmest bør du have et eller to par jeans, som du bare elsker at have på. Det er en fordel, at det er forskellige typer af jeans, så du har mulighed for at sammensætte flere outfits. Det kan eksempelvis være et par skinny jeans og et par mom jeans.

En enkel hvid T-shirt

En anden vigtig beklædningsgenstand i en garderobe er en enkel hvid T-shirt. Sådan en T-shirt kan nemlig bruges i mange sammenhænge samt til mange forskellige outfits. Det kan være outfits til byture, arbejde, afslapning m.m.

En klassisk skjorte

En klassisk skjorte i en neutral farve er ligeledes fantastisk at have ved hånden. Skjorter kan nemt styles op og ned, så du kan tage en skjorte på til en cafétur ligesom, at du også kan bruge den til mere formelle begivenheder. Du kan eksempelvis tage et kig på lækre skjorter fra Zimmermann.

En fin kjole

Sidst men ikke mindst bør du have en kjole i dit klædeskab, som du føler dig godt tilpas i. Du kan vælge mellem en kort, en lang kjole eller begge dele alt efter, hvad du foretrækker.