Find voksduge, der passer til din indretning

27 sep, 2021

l

Team Jamie

Er du på udkig efter en ny voksdug? Oftest associeres en voksdug med praktik, særligt hvis der er små børn på matriklen. Hos Notre Dame har de et stort udvalg af duge, der ikke bare er praktiske, men også i flotte designs.

Et praktisk valg

Der er ingen tvivl om, at der i dag er mange, som har et flot, moderne og stilfuldt spisebord stående i hjemmet, som glædeligt bliver brugt flere gange dagligt. Der er dog heller ingen tvivl om, at selvom bordet er flot og stilfuldt, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at det er praktisk. Ofte bliver der spildt et glas vand eller måske et glas vin, og nogle gange ryger der også mad ved siden at tallerkenen, og det er bare nemmest, hvis det kan tørres af, og du ikke skal bruge forskellige midler for at få bordet helt rent. Lige præcis det er muligt, når du lægger en voksdug på bordet, og er du heldig at have småbørn i husstanden, gør det helt sikkert dagligdagen nemmere. 

Flotte designs

Heldigvis behøver en voksdug ikke kun at stå for praktikken, den kan nemlig også være med til at skabe et fint og hyggeligt udtryk i spisestuen, hvor den selvfølgelig skal passe ind til resten af stilen. Er du til de enkle og neutrale farver, bør du tage et kig på dugene i hør i farverne mist, nature, royal blue eller soft teal. Må der gerne være flotte mønstre og farver på dugen, kan du blandt andet vælge en voksdug med verdenskort på, blomster eller røde og hvide tern for en rigtig skovtursstemning. Find din kvalitetsvoksdug hos Notre Dame og gør hverdagen nemmere.