Få mindre stress i hverdagen

1 maj, 2022

l

Team Jamie

Stress er en folkesygdom. Hvis ikke vi selv kender den fra vores egen krop, kender vi formentlig én, der døjer med den. Den viser sine tænder i flere former som angst og depression, men grundkernen er den samme: et presset og ustabilt sind.

 

Stress har det med at forringe vores livskvalitet, søvn og humør. I slemme tilfælde slår den ud som fysiske symptomer, hvor de fleste oplever mavekneb, irritabel tarm og hovedpine. Det er ikke givet, at vi mennesker skal leve vores liv med stress, og derfor er der flere ting, vi kan gøre for at komme den til livs.

 

Reducér støj i dit liv

Konstant støj er en kraftig kilde til stress. Det kan man måske nikke genkendende til, hvis man bor ved siden af en byggeplads eller en meget trafikeret vej. DONG, DONG, DONG. Det er lyde, der gør, at vi har svært ved at falde til ro.

 

Hjemmet burde ellers være det helle, vi altid kunne regne med i vores liv. Der hvor vi uden problemer skulle kunne smække benene op og oplade batterierne.

 

Derfor kan det være en idé at investere penge i støjreducerende opgraderinger til sit hjem. Det er penge godt givet ud, og man vil hurtigt kunne høste frugten af sin indsats.

 

Den mest tilgængelige opgradering, hvis man bor i hus, ses i form af et støjhegn. Det er nemt at sætte op og virker fantastisk mod støjen.

 

Derudover kan man også slukke alt elektronik i sit hjem, en time inden man går i seng. Det gælder både TV men også musik og lydbøger. På den måde når hjernen at falde helt til ro, inden hovedet rammer puden. Det giver en bedre nattesøvn, og en god nattesøvn er jo som bekendt vigtigt for at reducere stress i sit liv.