Få flere fordele ved at lease en bil

30 nov, 2021

l

Team Jamie

Har du brug for en ny bil? Det kan enten være som førstegangskøber, eller fordi den gamle bil trænger til at blive udskiftet eller opdateret til en nyere model. Når du er på udkig efter en ny bil, har du to forskellige muligheder. 

Du kan enten købe en bil eller lease en bil. Men vidste du, at der kan være flere fordele forbundet med at lease en bil? Det gælder uanset, om du overvejer leasing af Audi eller et andet bilmærke.

Opnå disse fordele ved at lease en bil

Der kan være flere fordele ved at lease en bil. I og med at det ikke er helt billigt at købe en ny bil, kan det være en fordel for dig at lease en bil i stedet. Vælger du at lease en bil, kan det endda være, at du ender med at køre rundt i en større og dyrere model. Det skyldes, at når du leaser en bil, skal du kun betale for afskrivningen af bilens værdi. Men køber du en bil, skal du betale for hele bilens værdi. 

Endnu en fordel ved leasing er, at du bare kan lease en anden bil, når din kontrakt med leasingfirmaet udløber. Herved får du muligheden for hele tiden at have den seneste model af en specifik bil. På den måde kører du altid i en bilmodel med den seneste teknologi.

Som du kan se, er der en række fordele ved at lease en bil fremfor at købe den. Det kan derfor være noget, du skal tage med i dine overvejelser, hvis du er på udkig efter en ny bil.