Få en fræk aften sammen med din kæreste

3 maj, 2021

l

Team Jamie

Som et kærestepar er det vigtigt, at man holder gang i gnisten. Hvis man har været sammen i længere tid, så kan det godt blive svært. Der er mange, der glemmer, at gnisten i et parforhold faktisk er noget, der skal holdes ved lige. Det kan være, du også har glemt det lidt på det sidste? Hvis det er tilfældet, så kan det være, du skal gøre klar til at holde en fræk aften sammen med din kæreste. Det kan du få lidt inspiration til i denne artikel.

Overrask ham med bundløse trusser

Du kan overraske din kæreste med at købe bundløse trusser, når aftenen rammer dét tidspunkt. Det er helt sikkert noget, han vil være vild med. Det er sandsynligvis også noget, han ikke har set dig i før, og derfor får I også lov til at dele en første oplevelse sammen igen. Hvis man har været sammen i lang tid, så er det begrænset, hvor mange af de ”første oplevelser”, der er tilbage. Derfor kan det være fint at lede efter dem.

Giv hinanden massage

Du kan forberede dig på, at I skal give hinanden massage. Det kan være meget sensuelt at give hinanden massage – og så er det jo også bare super rart! Du kan forberede dig ved at købe massageolie og ved at finde en madras, briks eller lignende, som man kan ligge på.

Genlev gode minder

Det kunne også være hyggeligt, hvis du forsøger at skabe en eller anden leg, hvor I mindes jeres tider sammen. Det kan f.eks. være sådan noget som ”Hvis jeg siger grønne shorts, ved du så, hvilket minde jeg hentyder til”? Eller noget i den retning. Det er hyggeligt at genleve minder sammen, og så kan man også altid snakke om, hvilke nye minder man skal skabe.