Få en elegant brusevæg af glas

29 apr, 2021

l

Team Jamie

En brusevæg i glas er en utrolig flot måde at forhindre vandet i at sprøjte ud til alle sider, når du tager dig et bad. Modsat en brusevæg i mursten eller et andet tungt materiale kan en brusevæg på mål som er fremstillet af glas give rummet et ganske let og lyst udtryk.

Måske kender du allerede én eller flere som har en brusevæg af glas. Gør du det eller har du tidligere haft en, så ved du måske også at væggen nogle gange kan medføre en del rengøring. Søger du derfor efter en brusevæg i glas som er nem at vedligeholde, så kan du vælge en brusevæg med nanobelægning, som gør rengøringen en del nemmere.


Specialfremstillede brusevægge efter dine ønsker

Uanset om du er på udkig efter en brusevæg i klar glas, frosted glas eller råglas, så finder du et stort udvalg hos Glasse.dk. Hos Glasse.dk bestemmer du selv hvordan den endelige brusevæg skal være, hvilken en form for glas du gerne vil have, samt hvor stor du gerne vil have den skal være. Med andre ord er det altså dig der bestemmer hvilket et mål og glasmateriale din brusevæg skal have.

Hos Glasse.dk skaber de produkter af en høj kvalitet. Det betyder at du kan vælge at få lavet en brusevæg med selvlukkende beslag. De selvlukkende beslag er lavet i et eksklusivt materiale, som både er godkendt og testet mere end 100.000 gange, hvilket er din garanti for at få en brusevæg i høj kvalitet.