Få din virksomheds logo på krus

12 maj, 2021

l

Team Jamie

Er du på udkig efter reklame til din virksomhed, som er billig og samtidig skaffer masser af opmærksomhed? Hos Bach Promotion kan du få krus med logo, som er en god og praktisk måde at reklamere for din virksomhed på. 

God og billig reklame

Ønsker du at markedsføre din virksomhed, er der mange måder at gøre det på. Du kan få reklamer og bannere i forskellige ugeblade og magasiner, tv- og radioreklamer og skilte rundt omkring. Ofte er det dyrt at markedsføre sit produkt og sin virksomhed, hvorfor det ikke altid er realistisk at gøre det på større medier for mindre virksomheder. I bund og grund handler reklame om, at kunden ser det og derefter tænker på din virksomhed som det første, når behovet for dine produkter opstår. Det kan gøres på mange måder, og én af dem er med krus med logo fra Bach Promotion. 

Kontaktoplysninger og logo

Bach Promotion giver dig mange muligheder for at reklamere, og en af dem er med et krus med logo. Langt de fleste bruger et krus eller en kop på daglig basis, hvad enten det er i hjemmet til morgenkaffen, i bilen på vej til arbejde eller måske på kontoret. Krus og kopper er altså både nyttige og brugbare, når det kommer til brug og reklame. Hos Bach Promotion kan du få din virksomheds logo på kruset, så dine medarbejdere og kunder dagligt kan blive mindet om virksomheden, og det kan betyde, at det er lige præcis din virksomhed, der bliver tænkt på, når behovet for dine produkter opstår. Nu kan du endda få trykt virksomhedens kontaktoplysninger derpå, så det er nemt at kommunikere. Dét er god reklame!