Er du på udkig efter et plankebord?

12 maj, 2021

l

Team Jamie

Søger du efter et nyt spisebord? Det kan være svært at vælge, så hvorfor ikke gå med et, der aldrig går af mode, og som holder i mange år frem? Det får du, når du vælger et plankebord fra Lauridsens Møbler & Tæpper. 

Plads til hele familien

Når der skal et nyt spisebord til i hjemmet, er der flere overvejelser, der skal gennemgås, før det endelige valg træffes, og du vælger det helt rigtige. Hvor stort skal det være? Hvor mange mennesker skal der være plads til? Hvilke materialer og nuancer skal det have? Og hvad med bordbenene? Det kan være svært at tage en endelig beslutning, men hvis du går med et plankebord, vil du næppe fortryde. Hos Lauridsens Møbler & Tæpper finder du et stort udvalg af plankeborde, der passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil. Det helt særlige for plankeborde er, at de alle er helt unikke, da de har planker fra forskellige træer. 

Planke- og sildebensborde

Skal der være plads til fire, seks eller måske otte ved bordet? Lauridsens Møbler & Tæpper har plankeborde i flere størrelser, og når du har valgt dit bord, skal du ikke gå og tvivle på størrelsen, for det er nemlig også muligt at få tillægsplader til plankebordene. De har lange borde, men du kan også få de populære runde borde, hvor familie og venner kan samles ind mod hinanden. Blandt de mange plankeborde finder du også sildebensborde i olieret og røget eg. Mulighederne er altså mange, så når først du er nået frem til, hvilket bord der skal stå i din spisebordsstue, er det bare at bestille det hjem, så du kan få glæde af det hurtigst muligt.