Er du på jagt efter en god seng?

30 sep, 2021

l

Team Jamie

En seng er ikke bare en seng, i hvert fald ikke hvis du sammenligner en almindelig seng med en kontinentalseng fra Bedre Nætter. Med en kontinental seng fra Bedre Nætter, får du en god seng med god liggekomfort, som du med garanti vil sove godt i. Faktisk er der stor forskel på den almindelig seng og en kontinental seng. Det gælder både den gode liggekomfort, men også måden hvorpå den populære seng er designet.

De populære kontinentalsenge fra Bedre Nætter, er udført i tre forskellige lag, som alle er med til at give sengen det populære og høje udseende. Sengen består som sagt af tre lige vigtige dele. En komfortabel boxmadras som er sengens nederste lag, en springmadras som er sengens midte, samt en topmadras som både giver dig en god støtte, og som på samme tid beskytter sengen mod snavs og skidt, når du sover i den.

100 dages prøvetid

Vælger du at købe en kontinental seng hos Bedrenaetter.dk, får du ikke alene en god seng, du får også lov til at afprøve sengen derhjemme. Der er nemlig 100 dages risikofri prøveperiode, hvilket giver dig 100 dage til at afprøve sengen. Er sengen alligevel ikke som du gerne vil have, har du mulighed for at bytte sengen til en anden med en anden kernefasthed eller returnere sengen og få pengene tilbage.

Tag et kig på Bedrenaetter.dk og find den seng der passer bedst til dig og dine behov. Det gælder både farve, kernefasthed, størrelse og liggekomfort.