Er det på tide med en ny bil?

23 apr, 2021

l

Team Jamie

Er det blevet på tide at skaffe sig en ny bil? Er familiens behov blevet udvidet? Har du fået et nyt arbejde, der er længere væk? Eller er det bare tide at prøve noget nyt? Du har sikkert kigget på biler både online og hos forhandler. Men det passer dig bare ikke godt at købe en bil. Så overvej privatleasing, og læs videre hvorfor.

Fordele ved at leje frem for eje

Køb eller lej. Det er jo spørgsmålet mange har, når der skal skaffes ny bil. Du kunne købe en bil. Lav research, find den model du vil have, skaffe forsikring, betal registreringsgebyr og kør rundt i den samme bil de næste 10-12 år. Det er der mange, der gør. Eller du kan overveje privatleasing, altså at leje en bil. Når du privatleaser en bil, betaler du et fastsat beløb om måneden, og så skal du heller ikke bekymre dig om uforudsete udgifter. Dette fastsatte beløb inkluderer endda forsikring, og når du privatleaser, så er bilregistrering også billigere. Så sidder du heller ikke fast med den samme bil de næste 10-12 år. Klik her for at læse mere om Mercedes privatleasing.

Overvej dine behov

Før du vender dig mod privatleasing så overvej dine behov. Hvor stor skal bilen være? Skal den have 4 døre, eller går med 3 døre? Hvad med kørsel? Ja, hvor mange kilometer regner du med at køre? Bare fra og til arbejde? Eller sætter du også børnene af ved institution og handler til aftensmad på vejen hjem? Mange af disse aspekter indgår i en privatleasing kontrakt, så overvej dem først.

Fjern byrden

Ved privatleasing betaler du et fastsat beløb om måneden. Dette beløb inkluderer forsikring, og andre udgifter. Det fjerner byrden af uforudsigelighed, da du ikke er ansvarlig for uforudsete udgifter.