En god start på dagen!

30 mar, 2021

l

Team Jamie

Mad

Det er vigtigt at få en god start på dagen! Din start på dagen danner nemlig grobund for dit humør resten af dagen – og hvem har lyst til at gå rundt og være sur?

Men hvordan får man en god start på dagen, tænker du måske? Det forstår vi godt. For der er nemlig ikke noget klart svar på, hvad der er en god start. Du kender det måske, men nogle gange kan det være altafgørende, om solens stråler titter ind ad soveværelsesvinduet, eller om du allerede kan høre regndråberne på ruden, så snart du slår øjnene op.

Vejret kan vi ikke gøre noget ved. Men hvad nu, hvis vi prøver at kigge på det, som vi rent faktisk selv bestemmer?

Du kan starte med at spørge dig selv: Hvad er en god morgen for mig? Måske er det en lækker morgenmad, en morgentræning, som kan give noget energi, et bad til lyden af din yndlingsmusik eller det helt rigtige outfit, som du kan iføre dig.

Start dagen med en smoothie

Vi startede med at konkludere, at en god start på dagen er individuelt – men vi vil nu våge at påstå, at en god morgenmad er vejen frem! Hvad er en god morgenmad? En smoothie er en god morgenmad!

En smoothie er god til dig, der ikke har oceaner af tid. Den er hurtig at lave, og blenderen kan passende stå i blød, til du kommer hjem igen og har tid til at gøre den rent.

En smoothie er god, fordi du kan putte alt i den! Vælg dine yndlingsfrugter, -bær og -grøntsager hver dag.

En smoothie er god til dig, der træner. Det er sundt, og du kan med fordel tilføje noget kreatin– eller proteinpulver til at supplere træningen.

En smoothie gør dig glad. Tænk bare på alle de fine farver, som du kan få dem i – det kan da umuligt være en dårlig start på dagen.