Drømmer du om at få råd til en bil? Overvej leasing

10 maj, 2021

l

Team Jamie

De fleste mennesker drømmer om at have en bil parkeret i indkørslen, som man kan sætte sig ind i hver morgen, når turen går til arbejdet. En bil er sjældent billig – og derfor er det for mange, særligt unge mennesker, en urealistisk drøm. Skal din

En god mulighed for mange, hvis man skal have råd til bil, er privatleasing. Fordelene ved leasing e mange – men først og fremmest så er det, at du betaler en fast pris hver måned, og at du dermed ikke er nødt til at ligge et stort beløb på én gang. Derudover kan du også nemmere skifte bilen ud, hvis behovet ændrer sig, eller hvis du vil skifte til en anden model. Du kan læse meget mere om Peugeot-leasing her.

Vink farvel til uforudsete udgifter

Med en privatleasingaftale hos Fleggaard Auto kan du også vinke farvel til uforudsete biludgifter og samtidig være godt kørende. Med i aftalen får du både forsikring, serviceaftale, reparationsaftale og tilbageleveringsforsikring til en fast månedlig ydelse. Du kender altså alle dine bilafgifter på forhånd, når du leaser bil hos Fleggaard Auto.

Når din privatleasing udløber, kører du blot forbi med bilen og afleverer den, uden at du skal bekymre dig om afskrivning. Har du lyst til at fortsætte med at lease privat, kan du få udleveret en ny bil samme dag, som din nuværende leasingbil skal afleveres. Nemmere bliver det ikke at få din bildrøm til at gå i opfyldelse.