Drikkevarer til nytårsaften

Champagneprop

31 aug, 2022

l

Team Jamie

Nytårsaften er en skelsættende aften, hvor det er hyggeligt at omgive sig med familie og venner. Derved kan man sammen sige farvel til det gamle år og goddag til det nye. For mange skal denne aften være perfekt, fordi det er en helt særlig aften. Her kan du læse mere om, hvilke drikkevarer du bør sørge for, at der er til nytårsaften.

Velkomstdrink

Lav en dejlig og frisk velkomstdrink, der ikke er alt for meget alkohol i. De fleste gæster ankommer med en tom mave, fordi de glæder sig til at spise den lækre nytårsmiddag. Så hvis der er alt for meget alkohol i velkomstdrinken, kan dine gæster blive bedugget alt for hurtigt.

Vin med mere til maden

Til maden bør du sørge for, at der er vin, som matcher den mad, der bliver serveret. Det kan eksempelvis være en Shiraz vin. Husk at du muligvis både skal have rødvin, hvidvin og rosévin. For en sikkerheds skyld bør du også have øl og sodavand, da enkelte af dine gæster måske foretrækker dette i stedet for vin. 

Drikkelse til senere på aftenen

Der bør ydermere være forskellige drikkevarer til senere på aftenen. Det kan være alt lige fra whisky til rom og cola, gin og tonic, øl, vin og sodavand. Du bør sørge for et godt udvalg således, at der er noget for enhver smag. 

Husk endelig champagnen

Sidst men ikke mindst må du endelig ikke glemme at have champagne til dine gæster. I skal jo helst skåle behørigt ved midnatstid.