Dette skal du pakke til sommerferien

25 jan, 2022

l

Team Jamie

At pakke til sommerferien kan være lidt af en hovedpine – især hvis du skal pakke for hele familien. Men det behøver virkelig ikke at være så svært eller tidskrævende. Det er en fordel at starte et par dage i forvejen, så du har god tid til stille og roligt at finde de forskellige ting og sager frem. Derudover kan du få et overblik over, om der er noget, du mangler. Her finder du de bedste tips til, hvad du skal pakke til ferien:

Solbeskyttelse

Sommerferie betyder solskin. Skal du opholde dig meget i solen, er det vigtigt, at du beskytter dig på bedst mulige måde. Det gør du i form af solbeskyttelse såsom solcreme. Sørg for at du har solcreme med til alle på rejsen. 

Tøj og fodtøj

Hvis du skal ned til sydens sol, skal du selvfølgelig pakke sommertøjet i kufferten. Det er en fordel at pakke tøj, der er let, luftigt og komfortabelt. Selvfølgelig skal du også have badetøjet med i kufferten, så du kan svømme rundt i poolen eller i havet. Når det kommer til fodtøj, er det værd at pakke et par sandaler, klipklapper samt et par gode vandresko. På den måde er du forberedt, hvis du skal på en heldagstur eller lignende.

Diverse tilbehør

Du bør naturligvis også pakke diverse tilbehør såsom et par solbriller. Det kan eksempelvis være dine James Ay solbriller. Ydermere er det en god idé med en hat, diverse toiletsager, et badehåndklæde, en strandtaske m.m. Selvfølgelig skal du også huske dit pas, penge og rejsedokumenter.