Dette kan du vente dig i 40-erne

18 okt, 2022

l

Team Jamie

Hvis du lige er fyldt fyrre år, har du måske en mere eller mindre indvendig krise over, ikke længere at være i 30-erne. Det kan være et skarpt hjørne for nogen at krydse, mens andre tager det mere roligt.

Når du er i 40-erne, er der nogle ting, du hverken kan forhindre eller undgå, kommer til at ske. Hvis du vil forberede dig bedst på det, der kan ramme dig i fyrrene, bør du kigge med her.

Dårligere syn

Hvis du ikke allerede har fået skaffet dig et par læsebriller, så sker det nok snart, at du må til optikeren og finde et par, du ikke føler dig alt forkert med på. Dit syn vil nemlig blive dårligere og dårligere i løbet af det næste årti.

Måske er det en god idé lige at smutte forbi en optiker nær dig, for eksempel optikeren i Silkeborg, og købe dig et par flotte læsebriller, så du har dem klar, når du pludselig ikke kan læse det der står i morgenavisen.

Dine venner og veninder fader ud

Du har sikkert allerede mærket, hvordan dine venner, veninder og bekendte har etableret sig i tilværelsen med Volvo, villa og vovse. Det kan være, at du selv er en af dem, der har slået sig ned i forstaden med en sød hund, og så er det jo ganske dejligt. Det kan også være, at det er i fyrrene, det sker for dig. Du vil nok opleve, at nogle venskaber forsvinder, i takt med, at dem i din vennekreds slår sig ned i forskellige villakvarterer med deres partner og måske børn.

Hvis det ikke er sket for dig, virker det måske urealistisk lige nu, men statistikken siger, at det er i fyrrene, de fleste mennesker for alvor slår sig ned.